Wednesday, February 8, 2012

roots spaghetti salad







I have slightly amended my opinion on vegetable spaghetti:

They are very impractical to eat.


And if served to guests they can evoke wrong expectations in so far as somehow they are supposed to taste better than ordinarily cut vegetables. But they taste exactly the same :)

As in these winter days one can never get enough ideas for fresh dishes, I present you this salad still.

And again devote it to
Ms Bushcook, who has been recently featured in this lovely interview.

Roots salad (beetroot, kohlrabi, little parsley root, salsify, carrot)


with toasted and ground almonds
and

a dressing of chopped herbs, orange juice, olive oil, fleur de sel and orange zests.

5 comments:

  1. Hübsch!
    Und das ist schon ganz ok, wenn Gemüse nach Gemüse schmeckt :D

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    1. Dein Salat hat jedenfalls nach mehr geschmeckt als bloß ihre Bestandteile ;)

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  2. Su,
    schmecken vielleicht nicht anders ,flutschen aber ganz anders als die Stückchen und sehen so schön aus.
    Das wäre jetzt genau richtig für mich!
    LG Syb

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    1. Man könnte natürlich die Nudeln einfach kürzer machen :)

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  3. Liebe Su,
    eine wunderbare Idee und Du erinnerst mich an dieses Gemüse-Schnibbel-Spiral-Maschinchen, das traurig im Keller steht...
    Danke für Deinen zweiten schönen Beitrag und Dein "Mitdenken per Mail" :-)

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